AcasăSPORTMarica si colegii au ajuns in mina

Marica si colegii au ajuns in mina

Marica (centru) si colegii au dat piept cu viata din subteran

Atacantul roman, precum si colegii lui de la Schalke 04 au vizitat, la inceputul saptamanii, mina “Victoria”, aflata la cativa kilometri de orasul Gelsenkirchen.

Marica (centru) si colegii au dat piept cu viata din subteran

Porecliti “minerii”, pentru ca echipa reprezinta o importanta zona miniera, fotbalistii lui Schalke s-au amuzat copios pe seama aventurii la care au luat parte inclusiv vedetele Raul si Huntelaar. Pe langa finantarea interna, Schalke incaseaza 25 de milioane de euro pe an de la concernul rus “Gazprom”, cea mai mare companie de gaze din lume. Antrenorul Huub Stevens a profitat de situatie si i-a avertizat pe jucatori, mai mult in gluma, ca vor ajunge sa lucreze in mina din vara, daca echipa nu-si indeplineste obiectivele.

Schalke si-a propus calificarea in Champions League in conditiile in care echipa este pe locul al treilea in Bundesliga la sfarsitul turului. De asemenea, Schalke viseaza sa prinda si finala Europa League de la Bucuresti. La finalul zilei petrecute in mina, elevii lui Huub Stevens le-au oferit muncitorilor tricouri cu autografele lor.

author avatar
Cristi Ionita
73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger