AcasăRecomandariMarica saluta numirea lui Burleanu la conducerea FRF: Traiasca noul „Nas”!

Marica saluta numirea lui Burleanu la conducerea FRF: Traiasca noul „Nas”!

„Un nou presedinte la Federatie, un nou nas. Nu am decat sa-l felicit pe Razvan Burleanu. E un baiat tanar care sigur are ambitia sa faca schimbarile de care e nevoie, sa aduca suflul nou. E un baiat citit, cu scoala”, a comentat Ciprian Marica schimbarea de la „Casa Fotbalului”.

Marica are incredere deplina in noul presedinte al FRF

Atacantul Ciprian Marica l-a felicitat, joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe noul presedinte al Federatiei pentru ca a confirmat staful tehnic al nationalei „intr-un moment delicat, in care se faceau tot felul de speculatii”. „Romania are un nou sef al fotbalului, Razvan Burleanu. Noul presedinte este de varsta mea! Asta, da, performanta! Il felicit din toata inima si ii urez sa obtinem calificari impreuna! Si tin sa-l felicit in mod special pentru ca si-a dovedit pricepere si barbatie confirmand echipa tehnica intr-un moment delicat, in care se faceau tot felul de speculatii care numai bine nu faceau nationalei! Bafta multa tuturor noilor veniti la FRF si respect pentru cei care le-au lasat locul!” a notat Marica.
Miercuri, imediat dupa alegerile de la FRF, Laurentiu Reghecampf s-a autopropus la echipa nationala, interpretand o afirmatie facuta de Razvan Burleanu, cum ca l-ar vedea selectioner. „A aparut un profesionist care a pus punctul pe i. Imi doresc sa fiu selectioner, doar in paralel cu ce fac la Steaua. Chiar daca multi spun ca nu se poate, eu va spun ca pot. Trei-patru jucatori nu mai vor sa vina cat este Piturca”, a declarat Reghecampf. Ieri, Burleanu l-a reconfirmat in functie pe Victor Piturca si a pus capat speculatiilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger