AcasăSPORTMarica revine pe teren in Steaua - Dinamo

Marica revine pe teren in Steaua – Dinamo

Marica poate juca din nou la finalul acestei saptamani

Accidentat in meciul cu Pandurii, disputat miercuri seara la Severin, Ciprian Marica poate reveni pe teren mai repede decat preconizau oficialii Stelei.

Marica poate juca din nou la finalul acestei saptamani

Antrenorul Laurentiu Reghecampf confirma ca internationalul roman nu are ruptura musculara, situatie in care poate reveni pe teren fix la derby-ul cu Dinamo, programat in data de 10 aprilie, pe Arena Nationala. „Avem totusi si o veste buna in ceea ce-l priveste pe Marica, pentru ca nu este vorba despre o ruptura sau de o intindere musculara. Sper ca el sa revina pe teren saptamana viitoare. O sa aiba o saptamana de recuperare si apoi speram sa il putem folosi. Trebuie sa avem rabdare cu el, vine dupa o accidentare. Sper sa se refaca si sa poata juca impotriva lui Dinamo”, a declarat Laurentiu Reghecampf intr-o conferinta de presa.
Revenit dupa o leziune musculara suferita la 6 martie, Ciprian Marica a fost introdus in teren in minutul 46 al partidei Pandurii – Steaua (scor 0-1), dar, dupa doar 21 de minute, a cerut schimbarea din cauza durerilor.

author avatar
National
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger