AcasăSPORTMarica, noul capitan al echipei nationale de fotbal!

Marica, noul capitan al echipei nationale de fotbal!

Ciprian Marica/www.ciprianmarica.ro

Selectionerul Victor Piturca l-a sunat miercuri noapte pe Ciprian Marica si i-a transmis ca, dupa excluderea capitanilor Mutu si Tamas, el va fi noul lider in jurul caruia va reconstrui ”nationala”, potrivit GSP.
„Vreau sa stii ca de acum inainte tu vei fi liderul in jurul caruia voi reconstrui reprezentativa”, i-ar fi spus Piturca lui Marica.

Ciprian Marica/www.ciprianmarica.ro

Marica este unul dintre cei mai importanti „tricolori”. La 25 de ani, atacantul care a semnat in aceasta vara cu Schalke 04 are 48 de selectii la nationala si 16 goluri marcate. A debutat in echipa nationala in urma cu 7 ani, in meciul Armenia – Romania 1-1, cu Iordanescu selectioner.

Piturca este constient ca „nationala” va avea o sarcina extrem de dificila in meciul cu Franta, din 6 septembrie, fara Mutu si Tamas. „Am pierdut doi jucatori valorosi, dar cu siguranta vom face fata cu Franta si cu Olanda, in preliminariile viitoare. Credeti ca o echipa sta in unu sau doi jucatori? Si daca vom pierde, vom pierde pe mina altor jucatori, care sint profesionisti! Cu siguranta ca la meciurile urmatoare se vor regasi dintre jucatorii care au evoluat cu San Marino, altii nu sunt”, a explicat selectionerul.

Piturca nu mai vrea sa auda de Tamas

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger