AcasăSPORTMarica negociaza plecarea de la Steaua

Marica negociaza plecarea de la Steaua

Prin plecarea de la Steaua, Marica mai bifeaza un esec in cariera

S-a transferat la Steaua in ianuarie cu scopul declarat de a ajuta formatia lui Gigi Becali sa cucereasca un nou titlu de campioana.

Prin plecarea de la Steaua, Marica mai bifeaza un esec in cariera

Una si-a dorit Ciprian Marica si alta s-a petrecut in scurta sa perioada petrecuta la Steaua. Dupa nici patru luni, atacantul negociaza despartirea de trupa lui Laurentiu Reghecampf! A bifat doar cinci meciuri ca titular (in total, opt partide), dar in cea mai mare parte a timpului a stat accidentat.
In Liga 1, Steaua pastreaza sanse minime sa mai cucereasca titlul. Are trei puncte mai putine decat liderul Astra, care aseara urma sa joace la Targu Mures, cu ASA. In Cupa Romaniei, „ros-albastrii” au fost eliminati de rivala Dinamo in semifinalele competitiei. Daca lucrurile vor ramane asa pana la finalul sezonului, Steaua are rezervat un loc in preliminariile Ligii Campionilor, dar va intra pe ruta non-campioanelor, urmand sa aiba parte de un adversar foarte puternic.
Din cele spuse de Gigi Becali, Ciprian Marica primea la Steaua salariul mediu pe economie, dar avea stipulata in contract o prima de un milion de euro in cazul in care echipa intra in grupele Ligii Campionilor, iar el juca in 50% din meciurile din preliminarii. „Lui Marica ii dam doar o prima de un milion de euro pentru Liga Campionilor, daca ne calificam in grupe. Nici cinci bani nu i-am dat si nu-i dau. Nici prima de Liga Campionilor nu-i dau decat daca joaca in preliminarii si joaca in 50% din meciuri. El, daca imi zice peste un timp ca vrea sa plece, poate sa plece. Imi zice: «Bai, Gigi, eu plec!». «Bine, ma, pleaca!». Nu risc nimic, ca daca nu-i dau niciun ban…”, declara Becali in luna ianuarie, la semnarea contractului cu golgheterul la zi al echipei nationale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger