AcasăSPORTMarica negociaza cu PAOK Salonic

Marica negociaza cu PAOK Salonic

Marica poate ajunge la una dintre echipele de traditie ale Greciei

Nederanjat cu vreo convocare la nationala, atacantul Ciprian Maria are timp suficient sa se ocupe de gasirea unei echipe la care sa joace.

Marica poate ajunge la una dintre echipele de traditie ale Greciei

Dupa ce oficialii Konyei au refuzat sa-i mai prelungeasca statutul de pacient si l-au anuntat ca nu mai intra in vederile antrenorului Aykut Kocaman, Marica este in cautarea unui club care sa ii satisfaca pretentiile. Sunt sanse mari sa-l fi gasit in Grecia, la Salonic. PAOK, una dintre fortele fotbalului elen, negociaza in aceste zile cu internationalul roman. Sunt sanse mari ca transferul sa se realizeze, mai ales ca si Konyaspor doreste un jucator de la PAOK, pe argentinianul Facundo Pereyra (27 de ani). Presa greaca scrie ca managerii celor doua cluburi n-au stabilit, inca, daca afacerea care ii vizeaza pe Marica si Pereyra va fi incheiata printr-un schimb sau cei doi fotbalisti ar urma sa fie transferati definitv.

Altfel, Ciprian Marica si-a exprimat dezamagirea ca a aflat din presa despre neconvocarea sa la echipa nationala pentru meciurile cu Ungaria si Grecia. „Dragi prieteni, asa cum stiti deja, nu am fost convocat pentru meciurile cu Ungaria si Grecia. Va multumesc mult pentru mesaje, dar va rog sa nu faceti discutii inutile pe tema asta intr-o perioada in care echipa nationala are nevoie de liniste, de sustinere. O singura observatie am: mi-as fi dorit sa aflu de aceasta decizie de la un membru al stafului tehnic, nu din presa. Poate e o perioada aglomerata, dar cred ca ar fi fost un gest normal, nu neaparat o forma de respect”, a scris Marica pe contul personal de Facebook. Pentru „dubla” din preliminariile Euro 2016, selectionerul Anghel Iordanescu a renuntat si la Bogdan Stancu si Cristi Tanase, alti doi fotbalisti legitimati la cluburi din strainatate.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger