AcasăSPORTMarica, la un pas de transferul vietii!

Marica, la un pas de transferul vietii!

Desi si-a pierdut postul de titular la Getafe, evoluand doar 21 de minute in confruntarea cu Atletico Madrid din weekendul trecut, Ciprian Marica ar putea reusi transferul vietii in ianuarie anul viitor.

Conform jurnalistilor britanici de la Metro, internationalul roman continua sa fie in atentia a doua forte din Premier League, Arsenal Londra si Tottenham Hotspur, grupari care s-au interesat de serviciile sale si in vara, dupa despartirea de Schalke 04.

Marica are avantajul ca este o varianta ieftina fata de ceilalti atacanti monitorizati de cele doua mari echipe si ar putea face mult asteptatul pas catre Premier League inca din ianuarie 2014.

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, il vede pe Marica drept partenerul ideal de atac al lui Olivier Giroud, desi germanul Lukas Podolski este gata sa revina si el pe teren in aproximativ o luna.

Totusi, favorita sa-l transfere pe Marica este Tottenham Hotspur, gruparea de pe White Hart Lane fiind gata sa parieze pe un nou atacant, dupa ce formatia antrenata de Andre Villas Boas a inscris doar 9 goluri in primele 12 etape si este abia pe locul al noualea in clasament.

author avatar
Cristi Ionita
539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger