AcasăSPORTMarica, la un pas de Internazionale Milano. Un antrenor de top i-a...

Marica, la un pas de Internazionale Milano. Un antrenor de top i-a pus o pila la gruparea italiana!

Dupa sase ani petrecuti in Bundesliga, Ciprian Marica se pregateste de o noua provocare in cariera si este gata sa bata palma cu echipa italiana Internazionale Milano.

Atacantul isi incheie in vara contractul cu Schalke 04 si poate pleca gratis in Serie A.

Transferul lui Marica la Internazionale Milano este girat de Mircea Lucescu, tehnicianul lui Sahtior recomandandu-i lui Massimo Moratti sa-l inregimenteze pe roman, mai ales ca aceste nu va costa nimic.

Marica a refuzat sa-si prelungeasca acordul avut cu Schalke 04 si nu ar spune „nu” unui transfer in Serie A, mai ales ca este de parere ca fotbalul din Italia i s-ar potrivi de minune.

Conform digisport.ro, presa italiana este de parere ca Marica a refuzat prelungirea contractului cu Schalke tocmai pentru ca are semnat un precontract cu o alta echipa, in speta Internazionale Milano.

Mai mult, italienii merg cu scenariul pana intr-acolo incat sustin ca Moratti ar fi de acord cu venirea lui Marica tocmai in speranta ca l-ar putea aduce si Mircea Lucescu la conducerea lui Inter.

Interesant este ca fanii lui Schalke nu vor sa renunte atat de usor la Marica si i-au umplut acestuia pagina de facebook cu mesaje de incurajare si rugaminti sa ramana la echipa antrenata de Jens Keller.

author avatar
Cristi Ionita
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger