AcasăSPORTMarica, gol si pasa decisiva in Getafe - Sociedad (VIDEO)

Marica, gol si pasa decisiva in Getafe – Sociedad (VIDEO)

Atacantul roman Ciprian Marica a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciul pe care Getafe l-a incheiat la egalitate, 2-2, cu Real Sociedad.

Oaspetii au avut 2-0 inca din minutul 16 si superioritate numerica in ultima jumatate de ora, dar evolutia fantastica a lui Marica a salvat un punct pentru gruparea de la periferia Madridului.

Agirretxe a reusit o dubla pentru oaspeti, in primul sfert de ora al confruntarii, insa raspunsul lui Marica a fost prompt. Atacantul roman a redus din diferenta in minutul 28, cand a primit o pasa peste defensiva adversa, a intors un fundas basc si l-a executat pe Claudio Bravo cu un sut plasat.

In minutul 53, Marica l-a lansat excelent pe Pedro Leon, fostul mijlocas al lui Real Madrid, si acesta l-a executat pe Claudio Bravo cu un sut din prima. In minutul 62, Borja Fernandez a fost trimis mai devreme la cabine. Chiar si in inferioritate numerica, Getafe putea da lovitura pe final cand acelasi Marica a fost blocat in ultima instanta de defensiva adversa.

Getafe – Sociedad s-a incheiat 2-2 si, daca Sociedad continua lupta pentru locul 4, ultimul care asigura calificarea Liga Campionilor, Getafe este abia pe locul 11, mai aproape de retrogradare decat de cupele europene.

sursa foto: digisport.ro

VEZI GOLUL AICI

author avatar
Cristi Ionita
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger