AcasăSPORTMarica e pe lista lui Dinamo

Marica e pe lista lui Dinamo

Marica joaca de patru ani si jumatate in Germania

Ciprian Marica ar putea parasi 1.Bundesliga pentru o revenire in fostul spatiu sovietic. Internationalul roman de la Schalke 04 se afla pe lista de achizitii a lui Dinamo Moscova.

Marica joaca de patru ani si jumatate in Germania

Adus in vara anului trecut de la VfB Stuttgart, Marica a marcat un singur gol in tricoul lui Schalke 04, o reusita importanta doar pentru Steaua – vezi golul inscris pe terenul lui Maccabi Haifa, in ultima etapa a grupelor Europa League. Ciprian a jucat doar 117 minute in turul stagiunii 2011-2012 din 1.Bundesliga, el fiind pastrat pe banca de catre Huub Stevens, antrenorul lui Schalke preferandu-i pe Raul, Huntelaar sau Farfan. Presa din Rusia anunta ca salvarea lui Marica ar putea veni de la Dinamo Moscova.

Echipa antrenata de Serghei Silkin cauta un varf pentru play-off-ul din primavara, iar marocanul Nacer Barazite, principala tinta a rusilor, este considerat prea scump, Austria Viena cotandu-si bijuteria la 10 milioane de euro. In aceste conditii, moscovitii si-au indreptat atentia spre o tinta mai accesibila si spera sa-l aduca, sub forma de imprumut, pe Ciprian Marica.

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger