AcasăSPORTMarica a revenit la antrenamente, Bogdan Stancu s-a rupt

Marica a revenit la antrenamente, Bogdan Stancu s-a rupt

Bogdan Stancu a rezistat 58 de minute in meciul cu Karabukspor

Operat la genunchi in luna ianuarie, Ciprian Marica a trecut cu bine peste perioada de recuperare si deja se antreneaza alaturi de coechipierii sai de la Schalke. Pe de alta parte, atacantul Bogdan Stancu a suferit o grava accidentare la umarul drept in partida Orduspor – Karabukspor.

Marica (al doilea din dreapta), alaturi de Uchida, Papadopoulos si unul dintre preparatorii lui Schalke

Sambata, Ciprian Marica n-a facut deplasarea pentru a-si sustine colegii in meciul din deplasare cu VfL Wolfsburg (4-1 pentru „mineri”), preferand sa se antreneze alaturi de alti doi fotbalisti proaspat iesiti din convalescenta, grecul Papadopoulos si japonezul Uchida.

Bogdan Stancu a rezistat 58 de minute in meciul cu Karabukspor

Bucuros ca poate lovi din nou mingea, internationalul roman a anuntat ca se simte excelent si ca este increzator in revenirea printre „tricolori” la partida cu Ungaria (22 martie), de la Budapesta. Este a doua veste buna primita de selectionerul Victor Piturca, dupa ce si Adrian Mutu s-a intors la antrenamentele formatiei Ajaccio dupa accidentarea la gamba suferita acum doua saptamani.

Pe de alta parte, atacantul Bogdan Stancu a iesit lovit de pe teren in jocul Orduspor – Karabukspor (scor 3-2), din etapa a 24-a a campionatului Turciei. Primul verdict al medicilor a fost ruptura de muschi la umarul drept, fotbalistul roman urmand a fi supus, astazi, un riguros control medical la Spitalul „Acibadem”, din Istanbul.

author avatar
Cristi Ionita
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger