AcasăSPORTMarian Rada a fost demis, jucatorii sunt in greva, Rapidul are viitor...

Marian Rada a fost demis, jucatorii sunt in greva, Rapidul are viitor incert: Masonul din Tartasesti aduce falimentul in Giulesti

Nicolae Cristescu vrea, dar nu poate sa scoata Rapidul din criza

Rau cu George Copos, dar parca e jale cu noii investitori, cred pe zi ce trece tot mai multi suporteri. Nicolae Cristescu nu doar ca esueaza in incercarea de a scoate clubul din criza, dar da senzatia ca, prin tot ce face, va baga Rapidul in faliment!

Nicolae Cristescu vrea, dar nu poate sa scoata Rapidul din criza

In 1923, „s-a nascut un mit”, le place fanilor sa cante, iar in 2013 s-a ales praful si pulberea de frumoasa poveste a rapidismului! Ieri, in timp ce Steaua numara orele pana la un nou asalt asupra grupelor Ligii Campionilor, masonul Nicolae Cristescu dinamita „muribundul” vestiar „alb-visiniu” cu o decizie radicala: demiterea antrenorului principal Marian Rada, inlocuit cu „secundul” Sandu Tabarca! „Marian Rada nu a fost dat afara, doar a fost schimbat din functie. De acum inainte, el va fi directorul centrului de copii si juniori al FC Rapid si va avea acelasi salariu. In locul sau a venit Sandu Tabarca, un antrenor cu licenta Pro, care cunoaste Rapidul. Sunt mai multe motive care au dus la demiterea lui Rada, dar pe care nu vreau sa le mai discutam, nu are rost. Mai multa lume ne-a spus in ultimul timp ca, daca vrem sa facem echipa buna, trebuie sa-l schimbam pe Rada”, a anuntat Cristescu.

Marian Rada are o relatie apropiata cu jucatorii

La randul lui, Tabarca s-a ferit sa vorbeasca despre noutatile pe care le va aduce in pregatirea echipei: „In niciun caz nu vreau sa-i iau locul lui Rada. Cand am acceptat sa raman, m-am consultat cu el si am promis conducerii ca voi antrena echipa pana la rezolvarea situatiei. 100% nu voi mai ramane la Rapid in momentul in care voi sti cu certitudine ca Rada nu va mai fi la club”.

Greva la Pro Rapid

Nemultumiti ca n-au mai primit un salariu de luni bune, fotbalistii au decis sa intre in greva generala si au refuzat sa se mai antreneze la Pro Rapid. Din acest motiv a si fost anulat meciul amical cu ACS Berceni, programat pentru ieri dimineata. Daca echipa va iesi din greva, giulestenii vor disputa urmatoarea partida de verificare in compania Clubului Sportiv Universitatea Craiova, pe arena „Ion Oblemenco”, din Cetatea Baniei, saptamana viitoare.

Vin sa dea probe „pilele” patronului

Situatie fara precedent in istoria Rapidului: ca sa completeze lotul (doar 15 jucatori mai sunt acum la echipa!), Nicolae Cristescu si-ar fi trimis in probe mai multi prieteni/nepoti/vecini, conform „prosport.ro”. Astfel, la baza de pregatire Pro Rapid s-au prezentat zilele acestea tot felul de „talentati”, recomandati de masonul Cristescu: unii locuiesc cu parintii in Italia, altii nu aveau asupra lor nici macar ghete etc. Niciunul nu l-a impresionat pe Marian Rada si n-a fost pastrat in lot!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger