AcasăSPORTMarian Iancu vrea sa se retraga de la Poli Timisoara

Marian Iancu vrea sa se retraga de la Poli Timisoara

Marian Iancu, finantatorul clubului Poli Timisoara, a anuntat ca vrea sa se retraga de la echipa, dupa ce TAS a decis ca formatia banateana sa evolueze in Liga a II-a.

Retrogradata la masa verde, pentru ca nu a indeplinit conditiile necesare pentru a primi licenta de Liga I, Poli Timisoara a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, dar TAS-ul a mentinut decizia data de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania.

In aceste conditii, Poli Timisoara va evolua in Liga a II-a, in sezonul 2011-2012, desi pe teren a fost vicecampioana Romaniei in sezonul recent incheiat si ar fi trebuit sa evolueze in preliminariile UEFA Champions League.

Extrem de dezamagit de decizia TAS, Marian Iancu, finantatorul banatenilor, a anuntat ca se gandeste serios sa paraseasca gruparea de pe Bega. Planul lui Iancu ar fi sa vanda jucatorii cei mai importanti care au ramas in lot, iar apoi sa plateasca toate datoriile pe care le mai are Poli.

Alaturi de Poli Timisoara, in Liga a II-a vor evolua si Gloria Bistrita si FC Bihor, alte doua „victime” ale cazului „licenta”. Cele doua formatii aveau dreptul de a evolua in Liga I, dar nu au primit licenta pentru sezonul urmator. Jean Padureanu, liderul gruparii bistritene, a anuntat ca este resemnat si ca echipa se va pregati pentru a evolua in Liga a II-a.

author avatar
Cristi Ionita
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger