AcasăSPORTMarian Iancu vrea sa cumpere Rapidul

Marian Iancu vrea sa cumpere Rapidul

Marian Iancu, simpatizant declarat al clubului Rapid

Cum negocierile dintre George Copos si omul de afaceri Gruia Stoica sunt in stand-by, pe fir a intrat Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timisoara.

Marian Iancu, simpatizant declarat al clubului Rapid

Vestea ca Rapidul costa „doar” 6,5 milioane euro i-a aprins beculetul lui Marian Iancu, recunoscut simpatizant al gruparii giulestene. Si cum George Copos nu mai vrea sa finanteze clubul, iar omul de afaceri Gruia Stoica nu se grabeste sa faca o oferta pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni, Iancu vrea sa profite de pe urma acestei situatii. Zilele urmatoare, fostul patron al echipei Politehnica Timisoara va purta o prima runda de negocieri cu George Copos, fiind sanse destul de mari ca cei doi sa ajunga la o intelegere. „Sufleteste, mi-as dori Rapidul. Dar momentul va decide. Depinde si de ceea ce se va intampla in fotbalul romanesc”, a declarat Marian Iancu la „Sport Total FM”, aluzie la viitoarele alegeri pentru presedintia FRF.

Dupa cum singur a precizat, boss-ul „Balkan Petroleum” nu intentioneaza sa mai investeasca in fotbalul romanesc atat timp cat Mircea Sandu este sef la Federatie. Cum, insa, „Nasul” si-a anuntat iesirea din scena la anul, cand nu va mai candida pentru un nou mandat, Marian Iancu ale cale libera spre revenirea in Liga 1. „Cine cotizeaza intr-un anumit fel la Mircea Sandu, poate lua licenta de club profesionist. Sunt multe lucruri in fotbalul romanesc stabilite de Sandu cu toti aplaudacii lui. Se stie foarte bine din cine e compus Comitetul Executiv la FRF. Echipele din Liga 1 nu au decat un vot sau doua. Nu e normal. FRF este cea care are parghiile”, a incheiat Iancu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger