AcasăSPORTMariajul Gabi Tamas - CFR Cluj a durat o saptamana

Mariajul Gabi Tamas – CFR Cluj a durat o saptamana

Considerata una dintre cele mai tari mutari din Liga I, trecerea lui Gabi Tamas la CFR Cluj s-a dovedit o mare gluma, cele doua parti rupand intelegerea dupa numai o saptamana.

Oficialii lui CFR Cluj, dar si apropiatii fotbalistului sperau ca acesta sa-si relanseze cariera, insa derapajele l-au costat scump pe jucator. Tamas si Florin Costea si-au facut de cap intr-un club de manele, weekend-ul trecut, si au platit scump.

Fostul fundas al lui West Bromwich Albion a fost dat afara, dupa numai o saptamana de cand semnase contractul cu CFR. Impresarul jucatorului sustine ca s-a ajuns la aceasta decizie dupa ce Tamas a refuzat sa-si dea acordul ca nu va mai iesi vreodata intr-un club de noapte pe perioada contractului semnat cu gruparea din Gruia.

In schimb, Florin Costea a fost amendat si exclus din lot pentru meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt ce urmeaza a se disputa in weekend.

Conform sport.ro, Florin Manea, reprezentantul lui Tamas, sustine ca acesta are o oferta foarte tentanta, financiar vorbind, din strainatate si ar putea semna, in ianuarie anul viitor, un nou contract.

author avatar
Cristi Ionita
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger