AcasăSPORT"Margelatu'" vrea sa inaugureze "Cluj Arena"

„Margelatu'” vrea sa inaugureze „Cluj Arena”

Venerabilul actor, ajuns la 75 de ani, s-a propus amfitrionul evenimentului care va fi organizat cu ocazia inaugurarii stadionului de pe Somes: „Dau eu lovitura de incepere!”.

Cluj Arena va fi gata in august, dar primul meci se va juca pe stadion in octombrie

Prezent, joi seara, la inaugurarea cafenelei „La Margelatu'”, din incinta fostului cinematograf clujean „Republica”, actorul a lasat asistenta ca la dentist cu urmatoarea remarca: „Am vazut ca Alin (n.n. – Alin Tise, presedintele CJ Cluj) a pus, deja, prima bucata de iarba pe stadion si mi se pare fenomenal cat de repede s-a ridicat aceasta arena. Vreau sa vin si sa dau lovitura de incepere la partida de inaugurare. Ma gandesc chiar sa ma imbrac in costumul lui Margelatu'”.

Margelatu'", excelent interpretat de Florin Piersic

Luati prin surprindere de lovitura „maestrului”, oficialitatile locale s-au repliat printr-o promisiune facuta de primarul Sorin Apostu: „Cu siguranta ca domnul Piersic va fi invitat la ceremonia de inaugurare a stadionului «Cluj Arena»”. Intrate in linie dreapta, lucrarile de constructie a arenei pe care va juca Universitatea Cluj vor fi gata pana la data de 1 august. Inaugurarea oficiala se va face, insa, abia la inceputul lunii octombrie. „Discutam cu mai multe agentii de evenimente pentru organizarea unui concert”, a dezvaluit Alin Tise o parte din surpriza pe care o pregateste pentru inaugurarea stadionului.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
779 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger