AcasăSPORTMarele Zidane vine pe "National Arena"

Marele Zidane vine pe „National Arena”

Fostul international roman vrea sa aduca „Generatia de Aur” pe noul stadion din Capitala. Invitatul surpriza va fi vedeta Frantei la Cupa Mondiala din ’98.

National Arena a costat aproape 400 de milioane de euro

Chiar si retras din activitate, francezul Zinedine Zidane (39 de ani) ramane un nume care atrage poate la fel de mult precum cel al argentinianului Lionel Messi. Si cum starul de la FC Barcelona n-a mai aterizat la Bucuresti, sunt sanse foarte mari ca locul sau sa fie luat de actualul consilier al lui Jose Mourinho la Real Madrid.

Zidane este fost campion european si mondial

Ieri, primarul Sorin Oprescu a dezvaluit ca Zidane va calca in curand pe gazonul proaspat montat al „National Arena”: „Am vorbit cu Gica Popescu si mi-a promis ca se va ocupa personal sa organizeze un meci pentru «Generatia de Aur». Va vorbi cu Zinedine Zidane, dar si cu alti fosti mari fotbalisti”.

Nu ar fi pentru prima data cand „Baciul” aduce gloriile fotbalului european in Romania. Olteanul a organizat in anii trecuti gala „Seara Campionilor”, eveniment la care participau atat fostii internationali din „Generatia de Aur”, cat si staruri precum Luis Figo, Romario, Bebeto, Marco van Basten, Ruud Gullit, Hristo Stoichkov sau Pep Guardiola.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger