AcasăSPORTMarele promotor Don King a fost invitat la gala lui Bute!

Marele promotor Don King a fost invitat la gala lui Bute!

Faimosul promotor Don King este asteptat la Bucuresti, la gala „Campion pentru Romania”. Presedintele FR de Box, Rudel Obreja, i-ar fi oferit suma de 200.000 de dolari pentru a veni in Romania.

Lucian Bute si Stephane Larouche, cel mai de succes cuplu din boxul canadian

Pentru gala „Campion pentru Romania”, FR Box incearca sa-i aduca la Bucuresti atat pe Evander Holyfield, cat si pe Lennox Lewis. Donald „Don” King a fost contactat deja pentru a veni la Bucuresti, iar cunoscutul promotor, acum in varsta de 79 de ani, ar fi cerut 200.000 de dolari pentru a onora invitatia.

Rudel Obreja a fost de acord cu pretentiile lui Don King, sustin surse din anturajul FRB. Don King este cunoscut in toata lumea pentru frizura lui, dar si pentru meciurile celebre pe care le-a pus in scena. „Rumble in the Jungle”si „Thrilla in Manila”, precum si ascensiunea lui Mike Tyson au fost orchestrate de controversatul promotor.

Don King i-a manageriat pe Muhammad Ali si Mike Tyson, doi dintre "greii" boxului american

Don King a avut sub contract pana acum nume mari din box, ca Muhammad Ali, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield , Julio Cesar Chavez, Andrew Golota, Felix Trinidad, Roy Jones Jr. si Marco Antonio Barrera. Viata sa a fost subiect de film in 1997, actorul Ving Rhames jucand rolul promotorului in „Only in America”, film produis de HBO.

Este posibil ca Don King sa vina la Bucuresti si cu scopul de a-i propune un contract lui Bute, pugilist impresariat acum de clubul canadian „Interbox”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.062 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger