AcasăSPORTMarele McEnroe vine in Romania!

Marele McEnroe vine in Romania!

McEnroe a fost lider mondial 170 de saptamani la rand

Americanul John McEnroe, unul dintre cei mai mari jucatori de tenis din istorie, va veni la Bucuresti pentru a evolua in doua meciuri demonstrative pe 24 aprilie.

McEnroe a fost lider mondial 170 de saptamani la rand

Ca in fiecare an, turneul “Nastase Tiriac Trophy” propune cateva meciuri demonstrative de exceptie, iar invitatul special din 2012 va fi marele  John McEnroe, acum in varsta de 53 de ani. Americanul, triplu campion la Wimbledon si de patru ori campion la US Open, a adunat 104 trofee si peste 12,5 milioane de dolari in intreaga sa cariera. McEnroe ramane in istorie si din cauza deselor atacuri la adresa arbitrilor, motiv pentru care a si fost poreclit “Nebunul”.

John McEnroe va juca, pe 24 aprilie, un meci demonstrativ impotriva lui Andrei Pavel si un meci de dublu in care, alaturi de cei doi, vor mai evolua si Ilie Nastase si Mansour Bahrami. Altfel, Victor Hanescu, cel mai bine clasat jucator roman la ora actuala, nu va evolua la turneul care se va disputa in Capiala in perioada 23-29 aprilie. In schimb, si-au anuntat prezenta tenismani precum Marcos Baghdatis, Gilles Simon sau Jurgen Melzer.

author avatar
Cristi Ionita
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger