AcasăRecomandariMarele Freddie Roach il duce pe Bute in America!

Marele Freddie Roach il duce pe Bute in America!

Renuntarea la serviciile lui Stephan Larouche este doar un pas firesc si obligatoriu din planul gandit de Lucian Bute: penetrarea pietei americane de box cu ajutorul celui mai mare antrenor al momentului!

Freddie Roach vrea sa-l readuca pe Bute in fruntea boxului profesionist

Numele lui Freddie Roach deschide toate usile televiziunilor interesate de box. Considerat o legenda a acestui sport, irlandezo-canadianul cu cetatenie americana a scos campioni pe banda rulanta; de la Manny Pacquaio la Miguel Cotto sau Chavez jr, cu totii pugilisti de calibru, purtati spre culmile gloriei de sfaturile unui antrenor unic.

Lucian Bute

Povestea de viata a lui Freddie Roach poate fi un exemplu de urmat: obligat sa puna punct carierei de boxer profesionist pe motiv de boala (sufera de Parkinson), Roach s-a axat pe antrenorat, iar de aici pana la succes (are 27 de pugilisti facuti de el campioni mondiali!) n-a fost decat un pas. „Prin ei mi-am indeplinit si eu visul, cate putin, cu fiecare victorie importanta”, afirma recent cel care vrea sa-l readuca in varful ierarhie pe Lucian Bute. Blazat si convins ca nimic bun nu mai poate iesi din colaborarea cu Stephan Larouche, galateanul a pus capat relatiei, anunt facut miercuri, intr-o surprinzatoare (si nu prea) conferinta de presa, sustinuta la Montreal.
Cu 31 de victorii la profesionisti (24 prin KO) si numai doua infrangeri, Bute are nevoie doar de un singur meci mare in Statele Unite pentru a-si relansa cariera. Iar cel care-I poate oferi si garanta intrarea pe piata americana este „Master Roach”, acest Guardiola al boxului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
976 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger