AcasăSPORTMarea tiganiada: Sandu se ia de originea familiei Lucescu

Marea tiganiada: Sandu se ia de originea familiei Lucescu

Deranjat de metoda prin care Razvan a parasit postul de selectioner si de iesirile la rampa ale batranului Mircea, presedintele FRF a lansat, ieri, un atac fara precedent la adresa familiei Lucescu, despre care, voalat, a insinuat ca este una de rromi.

Mircea Sandu a jumulit familia Lucescu

Faptul ca s-a ales, ieri, cu un raspuns negativ din partea lui Gica Hagi l-a facut pe liderul de la „Casa Fotbalului” extrem de irascibil. Mircea Sandu si-a varsat toata supararea pe Razvan Lucescu. „Am fost consternat sa vad declaratia lui Razvan, ca el se decisese sa renunte la nationala in urma cu o luna si jumatate. A fost o razbunare fata de mine. Am avut dreptate, Razvan Lucescu trebuia schimbat atunci, dupa meciul cu Bosnia de la Zenica”, a afirmat Mircea Sandu.

„Calificati voi echipa si eu demisionez!”

Presedintele FRF a luat foc si pe declaratia lui Mircea Lucescu, acesta spunand ca echipa nationala are 80% sanse de calificare. „Draga familie Lucescu, familie de romani get-beget, vino si califica tu echipa daca are asa multe sanse. Vino si califica echipa, iar eu imi dau demisia!”, a fost manusa aruncata inspre Donetk si Giulesti.

Sandu: „Din cauza lui Razvan l-am pierdut pe Olaroiu!”

Mircea Sandu a rabufnit la adresa lui Lucescu jr, dar si a lui Ionut Lupescu, vizavi de esecul organizatoric al turneului sud-american. “Domnul Razvan Lucescu  trebuia sa mearga in acest turneu pentru ca el l-a initiat. Nu s-a dus si, pe deasupra, i-a invoit si pe trei dintre cei mai buni jucatori ai echipei, Mutu, Rat si Sapunaru. In aceasta luna si jumatate n-a facut altceva decat sa alcatuiasca lotul echipei Rapid. Mi-a pierdut si posibilitatea de a numi un antrenor, desi il aveam disponibil pe Cosmin Olaroiu”, a incheiat Sandu, pentru moment, conturile cu familia Lucescu.

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
746 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger