AcasăSPORTMarcos Antonio, groparul

Marcos Antonio, groparul

Marcos Antonio a marcat patru goluri pentru Rapid in doi ani

Brazilianul se afla intr-o evidenta scadere de forma. Din cel mai bun fundas central al Ligii 1, Marcos Antonio a ajuns, acum, rezerva lui Cristi Oros. Mult mai dramatic este faptul ca fotbalistul sud-american le-a pierdut titlu colegilor de la Rapid.

Marcos Antonio a marcat patru goluri pentru Rapid in doi ani

Aparatorul in varsta de 29 de ani nu-si mai regaseste forma din 2011, cand era stalpul defensivei rapidiste. Votat pe buna dreptate lider al vestiarului rapidist, Marcos Antonio traverseaza de aproape o luna cea mai neagra perioada de la venirea sa in Liga 1. In derby-ul cu Dinamo a comis cateva erori care se puteau dovedi decisive, cu Steaua a fost praf si pulbere, iar duminica, dupa nici 10 minute de la intrarea sa pe teren, l-a pierdut din marcaj pe Ljubojevic (faza la care o mare parte din vina are si portarul Dani Coman), permitandu-i sarbului sa egaleze (1-1) si sa detoneze bomba in Giulesti.

Devine liber de contract in iunie

Surse din anturajul sud-americanului sustin ca Marcos Antonio este deranjat de faptul ca patronul George Copos nu i-a propus, inca, prelungirea contractului scadent in aceasta vara. Brazilianul a sosit la Rapid in 2010, semnand cu giulestenii din postura de jucator liber. In Grant, castiga un salariu lunar de 20.000 de euro.

A refuzat banderola!

Evolutiile slabe din ultimele meciuri si pierderea locului de titular pot explica starea de nervozitate pe care o traverseaza fundasul rapidist. De exemplu, in momentul inlocuirii lui Daniel Pancu, Marcos Antonio a refuzat sa preia banderola de capitan, alegand sa i-o arunce lui Vladimir Bozovic.

Rapid, campioana golurilor incasate in prelungiri

Numai in retur, rapidistii au scapat printre degete trei victorii care pareau sigure: cu FCM Tg.Mures au luat gol in cel de-al patrulea minut al prelungiri (scor final 1-1), cu Concordia Chiajna au scos mingea din poarta in minutul 92 (scor final 0-1), iar „U” Cluj a egalat pe Giulesti cu cateva minute inainte de ultimul fluier al arbitrului (scor final 1-1). Doar in aceste trei partide s-au pierdut cinci puncte; cu ele, Rapidul ar fi fost lider in clasament!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger