AcasăSPORTMarcel Puscas, dupa alegerile de la FRF: va anunt ca este ultima...

Marcel Puscas, dupa alegerile de la FRF: va anunt ca este ultima mea zi in fotbal

Dupa rezultatul obtinut in cadrul alegerilor pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, unul dintre cei patru candidati si-a anuntat retragerea din lumea „sportului rege”.

Dupa ce s-a aflat ca Razvan Burleanu a castigat lupta pentru prima functie in cadrul FRF, cei patru candidati au mers, rand pe rand, la microfonul din sala si au transmis cate un mesaj. La fel a facut si Marcel Puscas, candidatul care a obtinut doar 8 voturi la aceste alegeri, din totalul de 254. „Va anunt ca este ultima mea zi in fotbal, va multumesc mult pentru tot”, a declarat Puscas.

sursa foto: Facebook/Marcel Puscas

author avatar
Cristina Stefan
450 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai nu frebuie sa dati bir cu figitii. Eu chiar cred in invierea fotbalului choar daca o face generatia de au spiritual jn ani el va implini materialitate. Va gruoati in jurul lor oameni calitativi de fotbal si atacati, atentie nu frontal, pozitional nu tragi pe arnura plina. Te descoperi nu penetrezi risipesti provoci proprie teana pierzi. Cu securitatea joci ca securitatea cu fotbalistii joci ca fotbalistii. Țineți asta ca maxima erei democratice.

  2. Pai nu trebuie sa dati bir cu figitii. Eu chiar cred in invierea fotbalului chiar daca o face generatia de aur doar spiritual in ani el va implini materialitate. Va grupati in jurul lor oameni calitativi de fotbal si atacati, atentie nu frontal, pozitional nu tragi pe armura plina. Te descoperi nu penetrezi risipesti provoci proprie teama, pierzi. Cu securitatea joci ca securitatea cu fotbalistii joci ca fotbalistii. Țineți asta ca maxima erei democratice. (Vroiam sa las asa ca nu poate fi tradus m, am razgandit)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger