AcasăSPORTMarcel Pavel cantat pentru prima oara in fata a 49.000 de...

Marcel Pavel cantat pentru prima oara in fata a 49.000 de spectatori!

Marcel Pavel a fost amendat cu 5.000 de lei de catre Prefectul Capitalei pentru stalcirea imnului national al Romaniei, cu ocazia meciului de marti seara. Omul a avut niste emotii teribile!

 

Pavel s-a pierdut in iarba de pe "National Arena"

Prefectul Mihai Atanasoaei afirma ca, potrivit HG 1157/2001, constituie contraventie „intonarea imnului national cu alt text si cu alta partitura decat cele stabilite de lege” si se sanctioneaza cu amenda intre 2.500 si 5.000 de lei. Pavel e in culpa, la fel si FRF, organism amendat la randul lui. In contrapartida, „vicele” FRF, Dumitru Dragomir, afirma ca va contesta amenda, subliniind ca „Federatia nu se pricepe la muzica”, asta ca si cum artistul ar fi fost acuzat ca a cantat fals. Marcel Pavel se disculpa, precizand ca FRF l-a rugat sa omita versul in care apare numele „Traian”, pentru a nu se naste speculatii privitoare la numele presedintelui tarii. „Improvizatia” lui Marcel Pavel vine la doar opt zile de la gafa comisa tot de acesta la nunta dinamovistului Cristi Borcea, cand interpretul a luat 6.000 de euro pentru trei melodii, iar la final a stalcit numele miresei. Adevarul este ca, marti seara, la intonarea imnului, cantaretul a incurcat versurile din pricina emotiei. Cumva firesc, avand in vedere ca a fost pentru prima oara in cariera sa cand Pavel a cantat in fata a 49.000 de oameni. Pana la meciul Romania – Franta, recordul de audienta al artistului fusese stabilit la nunta lui Cristi Borcea, respectiv cei 700 de invitati, plus hostess si ospatari.

Inna a falsat si a ciuntit refrenul hitului „We are the champions”

Inna, pe dreptunghiul verde

Tot din pricina emotiilor, interpreta Inna a falsat ingrozitor in momentul mini-recitalului sustinut marti seara pe „National Arena”. Pe deasupra, Inna a schilodit si ea versurile referenului hitului „We are the champions”. Daca Pavel a uitat de versul „Triumfator in lupte, un nume de Traian”, constanteanca a neglijat versul „No time for losers”, asta la doar o zi distanta de la comemorarea lui Freddie Mercury.

author avatar
Mihai Koblenko
411 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger