Cauta

Marcel Ciolacu a fost la FCSB – Dinamo 2-1, apoi a făcut anunţul uriaş, care poate schimba soarta clubului lui Becali

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a făcut anunțul care schimbă destinul FCSB după ce a participat la derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf.

Aşadar, premierul a văzut din tribune victoria FCSB-ului cu 2-1.

Ciolacu zice că n-a văzut „terorismul”

Chiar dacă susține că nu îi cunoaște pe Gigi Becali și Florin Talpan personal, prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat că nu va permite ca bunurile statului să fie gestionate după bunul plac.

Foarte frumos. Mă bucur că Dinamo e din nou în Liga 1. M-am uitat și în tribune să văd terorismul, nu l-am văzut. Nici huligani. Nu a fost un teren formidabil. Aștept raportul Corpului de Control, rămân la ideea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal.

E o solicitare normală, nu e un moft, orice echipă poate să joace în Ghencea. Nu-l cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori. Nu se poate să existe anumiți funcționari care să gestioneze bunurile statului după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat Ciolacu.

Ar putea înlesni accesul FCSB.ului în Ghencea

Marcel Ciolacu a susținut demersul FCSB-ului din ultimele săptămâni de a evolua pe stadionul ”Steaua” și a postat un mesaj sugestiv, direct din tribunele de pe ”Arcul de Triumf”: ”Un meci care merita jucat în fața a 30.000 de oameni”, a scris premierul pe Facebook, alături de două hashtag-uri, #stadioanele sunt pentru suporteri și #eternul derby.

La meciul din etapa a doua a sezonului 2023/2024 din SuperLigă s-a înregistrat una dintre cele mai scăzute asistențe din istoria derby-urilor FCSB – Dinamo. 6.123 de spectatori au urmărit din tribune jocul, 600 dintre aceștia i-au susținut pe ”Câini”, iar restul pe vicecampioană.

Ultimele stiri

  • Scandal la Mangalia: Repetă Mohammad Murad rețeta ilegală din 2020?
  • PSD continuă să aloce fonduri uriașe pentru a păstra ritmul investițiilor în infrastructură
  • Horoscop luna iunie 2024 – pentru toate zodiile. Noroc şi reuşite în multe activităţi. Planurile de călătorie ţin capul de afiş
  • Românii care îşi pot pierde „leafa” din cauza noilor prevederi din Legea Pensiilor 2024. Seniorii care riscă să rămână fără bani
  • Planul Oficial al lui Sebastian Burduja pentru București, dezvăluit românilor din Capitală
  • Zile libere legale pentru români în luna iunie 2024. Cei mai mulţi au 3, dar există şi norocoşi care primesc 4
  • Veşti proaste despre Kate Middleton după anunţul că se luptă cu cancerul!
  • Traian Băsescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: „Liderii statelor NATO se feresc să fie șantajați”
  • Guvernul României, pus la colţ! Trebuie să plătească 42 de milioane de euro către băieţii deştepţi din energie
  • Mai este profitabil să investeşti într-un apartament, în 2024? Ce câştig îţi poate aduce o afacere în imobiliare
  • Exit mobile version