AcasăSPORTMarcel Ciolacu a fost la FCSB - Dinamo 2-1, apoi a făcut...

Marcel Ciolacu a fost la FCSB – Dinamo 2-1, apoi a făcut anunţul uriaş, care poate schimba soarta clubului lui Becali

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a făcut anunțul care schimbă destinul FCSB după ce a participat la derby-ul cu Dinamo de pe Arcul de Triumf.

Aşadar, premierul a văzut din tribune victoria FCSB-ului cu 2-1.

Ciolacu zice că n-a văzut „terorismul”

Chiar dacă susține că nu îi cunoaște pe Gigi Becali și Florin Talpan personal, prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat că nu va permite ca bunurile statului să fie gestionate după bunul plac.

Foarte frumos. Mă bucur că Dinamo e din nou în Liga 1. M-am uitat și în tribune să văd terorismul, nu l-am văzut. Nici huligani. Nu a fost un teren formidabil. Aștept raportul Corpului de Control, rămân la ideea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal.

E o solicitare normală, nu e un moft, orice echipă poate să joace în Ghencea. Nu-l cunosc nici pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori. Nu se poate să existe anumiți funcționari care să gestioneze bunurile statului după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declarat Ciolacu.

Ar putea înlesni accesul FCSB.ului în Ghencea

Marcel Ciolacu a susținut demersul FCSB-ului din ultimele săptămâni de a evolua pe stadionul ”Steaua” și a postat un mesaj sugestiv, direct din tribunele de pe ”Arcul de Triumf”: ”Un meci care merita jucat în fața a 30.000 de oameni”, a scris premierul pe Facebook, alături de două hashtag-uri, #stadioanele sunt pentru suporteri și #eternul derby.

La meciul din etapa a doua a sezonului 2023/2024 din SuperLigă s-a înregistrat una dintre cele mai scăzute asistențe din istoria derby-urilor FCSB – Dinamo. 6.123 de spectatori au urmărit din tribune jocul, 600 dintre aceștia i-au susținut pe ”Câini”, iar restul pe vicecampioană.

author avatar
Andrei Ștefan
539 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu a vazut dezastrul, posibil, pentru ca pe acolo straluceau epoletii .
    Becali are bani, are terenuri bune de la Armata, ar trebui sa isi faca stadion nu sa inchirieze ieftin de la stat.

  2. Zeci de mii de copii din România nu au condiții decente de a învăța sau se lasă de școlă, șomajul este unul dintre cele mai mari din Europa, inflația galopează – suntem pe locul doi după Ungaria- milioane de vârstnici trăiesc de pe o zi pe alta cu pensii mizerabile, datorită lipsei medicamentelor, pe care nu sunt în stare să le cumpere, infrastructură este ruinată, etc. etc. etc. Și acest ” mișu ” de Ciolacu se înteresează de săracul de Becali

  3. Daca pe „STEAUA” veneau 30.000 de sustinatori ai lui Becali ce credeti ca faceau aia? Distrugeau stadionul de ciuda ca oierul sef nu fost in stare sa-si faca stadion si mers cu miloaga peste tot iar banii castigati din fotbal in loc sa fie investiti

  4. Continuare- in baza sportiva (stadion) au fost bagati in buzunarele largi ale COCALARULUI! Degeaba te imbraci numai la Londra si-ti auresti palatul ca tot MARLAN ramai!

  5. Ce mi-e ciungu , ce mi-e ciobanu ?!? Gindesc la fel . Daca asa le rezolva pe toate e vai de mama noastra ! Noi romanii nu avem noroc pe lume !

  6. Gafa facuta de unul care in doua luni de sefie a ametit-o rau ! Tipul de comportament care nu distinge ce e mai important, urgent, de perspectiva . Mosule, cum crezi tu ca dregi o tara, mergind cu unul ca Becalii !?! Mu-ti strica un consilier bun . Singur mergi prin porumb .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger