AcasăSPORTMaraton Europa League LIVE! Urmareste tot ce se intampla in meciurile jucate...

Maraton Europa League LIVE! Urmareste tot ce se intampla in meciurile jucate de Astra, Pandurii si Petrolul!

Astra Ploiesti, Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti, cele trei reprezentante ale Romaniei in Europa League, sustin joi seara meciurile din mansa a doua a turului doi preliminar.

Vikingur – Petrolul 0-4 (final). Ploiestenii se califica cu 7-0 la general si devin a patra echipa romaneasca, din patru posibile, ce se califica in turul III preliminar al unei competitii europene, dupa Steaua, Pandurii si Astra.

Vikingur – Petrolul 0-4 (min. 77). Intrat in minutul 65, in locul golgeterului Hamza, Gicu Grozav  a avut nevoie de numai 12 minute pentru a-si trece si el numele pe lista marcatorilor.

Vikingur – Petrolul 0-3 (min. 63).  Hamza face dubla dupa o actiune personala de toata frumusetea.

Omonia – Astra 1-2 (final). Budescu, eroul giurgiuvenilor din startul acestui sezon, o califica pe Astra dupa o dubla mansa de infarct cu un adversar mai experimentat la nivel european. Astra a jucat 30 de minute in inferioritate numerica, in Cipru, dar Budescu a rezolvat soarta calificarii cu doua executii personale fabuloase.

Pandurii – Levadia 4-0 (final). Formatia din Targu Jiu se califica la pas in turul III preliminar, dupa o dubla mansa entuziasmanta contra unui adversar mai experimentat la nivel european.

Vikingur – Petrolul 0-2 (pauza). Ploiestenii au 5-0 la general si nu-si mai fac griji in privinta calificarii. Petrolul a dominat clar si prima repriza a confruntarii din Insulele Feroe, raportul suturilor pe poarta fiind 6-1 in favoarea echipei noastre.

Omonia – Astra 1-2 (min. 69) Budescu, poate cel mai bun fotbalist al Astrei, da lovitura in inferioritate numerica. Giurgiuvenii sunt cu un picior si jumatate in turul III preliminar, Omonia avand nevoie de cel putin doua goluri pentru a mai spera la calificare, in conditiile in care mai sunt cel mult 20 de minute de joc.

Omonia – Astra 1-1 (min. 60) Situatia Astrei s-a complicat enorm. Laban a fost eliminat pentru doua cartonase galbene.

Pandurii – Levadia 4-0 (min. 57) Erico face dubla, desi este fundas central, si Pandurii se pregatesc deja pentru turul III preliminar.

Omonia – Astra 1-1 (min. 56) Gikiewicz transforma in gol superioritate cipriotilor din startul reprizei secunde. La acest scor meciul intra in prelungiri.

Vikingur – Petrolul 0-2 (min. 9) Hamza razbuna toate ratarile din tur.

Vikingur – Petrolul 0-1 (min. 5) Ploiestenii rezolva definitiv soarta calificarii gratie unui autogol semnat Gregersen.

Pandurii – Levadia 3-0 (pauza), Omonia – Astra 0-1 (pauza)! Suntem pe punctul de a merge cu trei echipe in turul III preliminar al Europa League!

Omonia – Astra 0-1 (min. 39) Budescu da lovitura spre finalul unei reprize in care ploiestenii au fructificat la maxim cartea contraatacului.

Pandurii – Levadia 3-0 (min. 39) Nicandro inscrie cu o superba lovitura cu capul

Pandurii – Levadia 2-0 (min. 35) Eric centreaza de pe dreapta, din lovitura libera, si Erico inscrie cu o superba lovitura cu capul.

20.22 – Petrolul incepe meciul din Insulele Feroe cu Bornescu – Naziri, Hoban, Manasse, Guilherme – Romario, De Lucas – Boudjemaa, Filipe Teixeira, Morar – Hamza. Vikingur raspunde cu Turi – Hansen, Gregersen, Jacobsen, Lervig – Bartalstovu, Jacobsen, Vatinhammar, Jacobsen – Petersen – Justinussen.

Pandurii – Levadia 1-0 (min. 7) Nistor il lanseaza excelent pe Matulevicius si atacantul gazdelor inscrie cu un sut plasat, la coltul lung.

19.31 – Astra incepe meciul din Cipru cu Lung – Matel, Ben Yousseff, Gaman, Junior Morais – Tembo, Laban, Seto, William – Budescu – Fatai. Omonia raspunde cu Moreira – Jose, Alabi, Joao Paulo, Scaramozzino – Marco, de Almeida – Taylor, Assis, Schembri – Gikiewicz.

19.05 – Pandurii incep meciul cu Levadia cu Stanca – Ungurusan, Christou, Erico, Momcilovic – Buleica, Anton, Nicandro, Nistor – Matulevicius, Eric. Estonienii raspund cu Smisko – Podholjuzin, Jahhimovits, Volchkov, Pikk – Kaljumae, Dmitrijev, Antonov – Subbotin, Hunt, Raudsepp.

De departe cea mai grea misiune o are Astra Ploiesti, formatie care va juca de la ora 20.00 in deplasare, cu Omonia Nicosia. In tur, joia trecuta, pe National Arena, cele doua formatii au incheiat la egalitate, 1-1.

Tot de la ora 20.00 va incepe si meciul Pandurii Targu Jiu – Levadia Tallinn. Pandurii au avantajul egalului obtinut in deplasare, in Estonia, 0-0, la capatul unui meci pe care l-au dominat in mare masura. Totusi, elevii lui Cristi Pustai trebuie sa fie foarte atenti, orice gol incasat acasa urmand a conta enorm in lupta pentru calificare.

De la ora 21.00 ar trebui sa inceapa si meciul dintre Vikingur si Petrolul Ploiesti. Ramane de vazut in ce masura confruntarea din Insulele Feroe se va disputa astazi, orasul in care se afla arena celor de la Vikingur confruntandu-se in ultima perioada cu o ceata extrem de densa. Teoretic, aceasta ar trebui sa fie singura problema a ploiestenilor in conditiile in care Petrolul s-a impus clar in tur, 3-0, dupa un meci in care s-a vazut din plin diferenta dintre cele doua formatii.

author avatar
Cristi Ionita
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger