AcasăSPORTMaradona vrea sa conduca FIFA

Maradona vrea sa conduca FIFA

Maradona ramane un personaj surprinzator chiar si la 54 de ani

Fostul international argentinian Diego Armando Maradona va candida la functia de presedinte al FIFA.

Maradona ramane un personaj surprinzator chiar si la 54 de ani

Demisia lui Joseph Blatter a starnit interesul tot mai multor fosti mari fotbalisti pentru fotoliul de „comandant suprem” al fotbalului. „Maradona va candida la functia de presedinte al FIFA. Mi-a spus acest lucru si m-a autorizat sa fac acest anunt”, a declarat jurnalistul si scriitorul uruguayan Victor Hugo Morales.

Ajuns la 54 de ani, Diego Armando Maradona a fost unul dintre cei mai vehementi contestatari ai elvetianului Blatter. Argentinianul este a treia persoana care isi anunta candidatura pentru presedintia FIFA, dupa brazilianul Zico si seful Federatiei Liberiene de Fotbal, Musa Bility. Reales pe 30 mai, Blatter a demisionat la numai o saptamana distanta urmare a scandalului de coruptie in care este implicata FIFA. Comitetul Executiv extraordinar din 20 iulie (se va intruni la Zurich) va stabili data la care vor avea loc viitoarele alegeri.

Spania, 3 milioane pentru un vot pro-Qatar

Acuzele de coruptie din fotbal nu ocolesc nici Spania, fosta campioana mondiala. Ricardo Teixeira, legendar presedinte al Federatiei Braziliene, a dezvaluit ca omologul sau spaniol, Angel Maria Villar, a primit trei milioane de euro pentru votul acordat Qatarului la desemnarea gazdei editiei din 2022 a Cupei Mondiale! Plata s-a facut cu ocazia unui meci amical disputat de Spania (foto) la Doha in compania Uruguayului, pe 6 februarie 2013.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
56 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger