AcasăSPORTMaradona, operat de bypass gastric

Maradona, operat de bypass gastric

Diego Maradona are incredere foarte mare in Nicolas Maduro

Legendarul argentinian Diego Armando Maradona a suferit o interventie de bypass gastric in orasul venezuelan Maracaibo. Conform doctorilor care l-au operat, recuperarea decurge bine, insa nu se stie data cand „El Pibe d’Oro” va fi externalizat.

Diego Maradona are incredere foarte mare in Nicolas Maduro

Pentru fostul star de la Napoli, este a doua operatie de acest gen, dupa cea efectuata cu circa un deceniu in urma. „Maradona poate sa mearga si este intr-o dispozitie buna”, a declarat Carlos Felipe Chaux, unul dintre chirurgii care s-a ocupat de argentinian. In mod cert, fostul mare fotbalist va mai ramane in Venezuela cel putin 10 zile, pentru recuperare.
Venezuela pare o destinatie surprinzatoare pentru aceasta interventie chirurgicala, in conditiile in care tara se confrunta cu un deficit de medici si de echipament chirurgical. Totusi, Maradona este de mult timp apropiat de guvernul socialist de la Caracas. In acest an, la putin timp dupa arestarea unor oficiali de rang inalt ai FIFA, presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a sugerat ca Maradona ar fi potrivit ca presedinte al forului fotbalistic mondial. Dependenta de droguri, excesele alimentare si alcoolismul au dus la un final abrupt de cariera pentru Diego Maradona, care in 2000 a fost aproape de moarte din cauza unei supradoze de cocaina.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger