AcasăSPORTMaradona, demis de "maimute"

Maradona, demis de „maimute”

Antrenorul Maradona i-a dezamagit pana si pe arabi

Argentinianul Diego Armando Maradona a rezistat doar 14 luni pe banca tehnica a clubului Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, „butoiasul atomic” fiind demis din cauza rezultatelor slabe.

Antrenorul Maradona i-a dezamagit pana si pe arabi

Maradona fusese instalat drept noul tehnician al gruparii din Dubai in mai anul trecut si avea ca obiectiv sa transforme echipa, cunoscuta si sub porecla de „maimutele”, intr-una de top pentru continentul asiatic, dar argentinianul a esuat lamentabil.

Al Wasl a castigat doar sapte dintre cele 22 de meciuri jucate cu Maradona pe banca si a incheiat sezonul pe locul 8, din 12 formatii cate alcatuiesc prima liga din Emiratele Arabe Unite. Al Wasl a avut un parcurs mai slab in era Maradona decat in perioada in care echipa a fost antrenata de Khalifa Mobarak, tehnician demis pentru a i se face loc argentinianului. Daca lui Maradona i-au fost imputate rezultatele slabe, acesta a dat vina pe lipsa de sustinere din partea conducerii administrative, argentinianul fiind nevoit sa se descurce cu jucatori precum Edson Puch, Juan Manuel Olivera sau Mariano Donda, desi i-ar fi fost promisi jucatori precum David Trezeguet sau Marcelinho. Maradona a incasat circa 6 milioane de dolari pentru cele 14 luni petrecute pe banca lui Al Wasl.

author avatar
Cristi Ionita
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger