AcasăSPORTMApN ar putea baga Maciuca in Ghencea

MApN ar putea baga Maciuca in Ghencea

Dan Nitu

O echipa din Liga 3 are ambitii de promovare in esalonul secund. Iar obiectivul celor de la Damila Maciuca este sa joace pe arena din Ghencea, desi ar merge si „Ion Oblemenco” din Banie.

Dan Nitu

Zarva cat cuprinde in comuna valceana Maciuca. Localnicii au aflat ca este rost de o excursie pana la Bucuresti pentru a vedea meciurile formatiei Damila. Vestea le-a fost adusa chiar de Dan Nitu, patronul companiei „Damila” si finantator al echipei de fotbal. Proiectul gandit de afaceristul valcean (vicepresedinte al filialei locale a PNL) se intinde pe mai multi ani, iar tinta este promovarea gruparii in prima liga pana in 2013.

„Daca antrenorul Mangalagiu va duce Maciuca in Liga 2, in vara viitoare, atunci luam in calcul sa jucam pe alt stadion. Cine stie, poate duc Damila Maciuca in Ghencea sau in Banie, ca tot nu calca nimeni pe arenele astea. De exemplu, in Craiova derulez o buna parte dintre afacerile mele si am si o relatie de amicitie cu primarul Antonie Solomon. Oricum, deocamdata e prematur sa facem planuri, mai intai sa demonstram noi ca meritam sa jucam pe vreunul dintre aceste stadioane”. Totusi, cea mai plauzibila varianta pentru gruparea Damila Maciuca o reprezinta „Municipalul” din Zavoi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
862 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger