AcasăSPORTMApN anuleaza licitatia pentru marca „Steaua”

MApN anuleaza licitatia pentru marca „Steaua”

Gigi Becalimai are de asteptat pana sa afle cat valoreaza marca „Steaua”

Poate la fel de interesanta ca lupta la titlu in Liga 1, batalia pentru marca „Steaua” atinge o noua faza. A ridicolului.

Gigi Becalimai are de asteptat pana sa afle cat valoreaza marca „Steaua”

Dupa ce a atribuit (prin licitatie publica) firmei SC Eval Best SRL contractul de evaluare a marcii „Steaua”, MApN si Clubul Sportiv al Armatei cer acum nici mai mult, nici mai putin decat anularea licitatiei respective, scrie prosport.ro! In motivarea cererii trimise Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor, MApN sustine, atentie, ca membrii comisiei de evaluare a ministerului (!) n-au cerut reprezentantilor societatii  Eval Best SRL detalii despre oferta depusa, in conditiile in care pretul propus de firma ilfoveana este mai mic cu 80% decat valoarea estimata a contractului! CNSC a primit la dosar si contestatiile depuse de celelalte doua firme participante la licitatie, SC Preciss Consulting si Birou Expert Contabil Trocan Gabriel.
Pentru evaluarea marcii „Steaua”, Clubul Sportiv al Armatei a pus la bataie 116.000 de euro. Contractul a fost castigat prin licitatie de SC Eval Best SRL, o firma de apartament din comuna Chiajna, cu numai doi angajati si in spatele careia s-a speculat ca ar fi chiar Gigi Becali.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger