AcasăSPORTMApN a evaluat marca „Steaua” cat o insula in Seychelles

MApN a evaluat marca „Steaua” cat o insula in Seychelles

Decat sa dea 60 de milioane de euro pe „Steaua”, Becali mai degraga isi cumpara o insula intr-un paradis fiscal

„Nu ne vindem tara!”, se falesc romanii. Dar nici marca „Steaua” nu o veti valorifica vreodata la pretul asta, ar raspunde investitorii interesati sa cumpere cel mai de succes brand din fotbalul autohton.

Decat sa dea 60 de milioane de euro pe „Steaua”, Becali mai degraga isi cumpara o insula intr-un paradis fiscal

Printr-un banal comunicat de presa, Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca marca „Steaua” tocmai ce a fost evaluata la 57.306.150 de euro! Un fleac pentru miliardarii arabi, rusi ori chinezi, un efort de neimaginat pentru oamenii de afaceri locali. Ca fapt divers, cu aproximativ 60 de milioane de euro si-a vandut Liliane Bettencourt (detine gigantul L’Oreal) resedinta din Arros, insula proprietate personala in arhipelagul Seychelles!
Pozitia MApN este ferma: marca „Steaua” atat valoreaza si niciun cent in minus! Mai mult, Armata anunta ca urmeaza sa se stabileasca si prejudiciul creat pentru folosirea abuziva a marcii in perioada 2004-2014.
Referitor la stadionul si terenurile de antrenament din Ghencea, trebuie derulate proceduri de omologare pentru desfasurarea de competitii sportive, care sa permita utilizarea acestora in conditii de legalitate. Baza sportiva din Ghencea nu a facut obiectul vreunei evaluari.

„Ros-albastrii”, la judecata Comisiei de Disciplina

Secretarul general al FRF, Radu Visan, va sesiza Comisia de Disciplina in cazul refuzului FCSB de a-si lasa jucatorii sa participe la turneul echipei nationale din Antalya. Solicitarea de sanctionare a clubului Steaua a fost facuta de selectionerul Anghel Iordanescu, in cadrul Comitetului Executiv de luni. „Iordanescu a prezentat un raport in urma cantonamentului din Antalya. In ceea ce priveste jucatorii stelisti convocati la aceasta actiune, selectionerul a solicitat sa se sesizeze Comisia de Disciplina (…), dar in ceea ce priveste exclusiv clubul Steaua. Deci, nu jucatorii! Pentru ca nu ne dorim ca jucatorii sa fie sanctionati”, a declarat Razvan Burleanu. Intrebat daca exista vreun articol in regulament pentru a sanctiona fapta FCSB, Burleanu a raspuns: „Sigur. Dar, repet, procedura administrativa este de sesizare a Comisiei de Disciplina”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger