AcasăSPORTManusile cu care Bute l-a invins pe Mendy, vandute cu 10.001 euro...

Manusile cu care Bute l-a invins pe Mendy, vandute cu 10.001 euro

Manusile cu care campionul mondial in versiunea IBF, Lucian Bute, l-a invins, la 9 iulie pe francezul Jean-Paul Mendy intr-o gala disputata la Romexpo au fost vandute, in urma licitatiei organizate pe site-ul okazii.ro, pentru suma de 10.001 euro.

Suma de pornire a fost de 500 de euro, ajungandu-se la 10.001 de euro dupa 47 de oferte. Oferta castigatoare a fost facuta de un apropiat al pugilistului roman, Sorin Florea. Banii vor fi investiti in totalitate in renovarea Clubului de Box din Pechea, unde campionul mondial la categoria supermijlocie IBF si-a inceput cariera sportiva.

Primul antrenor al lui Bute, Felix Paun, a declarat ca este multumit de suma pe care clubul de box din Pechea o va incasa in urma vanzarii. „10.000 de euro mi se pare un pret normal pentru acele manusi, dar, sincer, ma asteptam poate la o suma mai mare. Si asta pentru ca tot aud diverse persoane din politica, din mediul de afaceri, ca ar dori sa faca acte de caritate, dar cand chiar este nevoie de implicarea lor, dispar. Acesti bani reprezinta o gura de oxigen pentru noi, prelungeste viata clubului cu inca un an sau doi, ne da timp sa mai cautam eventuali sponsori”, a spus Paun.

 

 

author avatar
Ciprian Purice
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger