AcasăSPORTMancini si Balotelli, la un pas sa se bata in America (VIDEO)

Mancini si Balotelli, la un pas sa se bata in America (VIDEO)

Roberto Mancini, antrenorul lui Manchester City, si atacantul Mario Balotelli au fost la un pas sa se bata in America.

Italianul Roberto Mancini, antrenorul lui Manchester City, este tehnicianul care l-a promovat cu insistenta pe atacantul Mario Balotelli, dar pana si fostul mare fotbalist italian pare sa se fi saturat de iesirile in decor ale tanarului jucator.

Manchester City a disputat un meci amical in America, impotriva lui Los Angeles Galaxy, iar Balotelli si-a dat din nou in petec. Scapat intr-o situatie de singur cu portarul advers, Balotelli a incercat o executie fantezista, cu calcaiul, dar s-a facut de ras, lovind prost balonul.

Nemultumit de abordarea atacantului, Mancini l-a chemat imediat la schimbare si i-a reprosat atitudinea. Balotelli i-a raspuns obraznic, iar antrenorul lui City l-a trimis imediat la cabine.

Partida s-a incheiat la egalitate, 1-1, gratie golurilor marcate de Balotelli, din penalty, respectiv Mike Magee, care a punctat cu un vole senzational, de la 30 de metri. S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, capitol la care englezii au stat mai bine. Invins de Magee in timpul regulamentar, Joe Hart, portarul lui City, si-a luat revansa la penaltiuri si a marcat golul victoriei pentru echipa engleza, trupa lui Mancini impunandu-se cu 7-6.

[youtube]u9VwVeCgcRs[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger