AcasăSPORTMancini ia 22 de milioane de lire sterline daca iese campion in...

Mancini ia 22 de milioane de lire sterline daca iese campion in Anglia

Seicul Mansour “sta” pe 25 miliarde de euro

Italianul Roberto Mancini, managerul lui Manchester City, este pe punctul de a scrie istorie cu echipa de pe “Ettihad Stadium”, avand mari sanse sa castige al treilea titlu de campioana din istoria de peste 130 de ani a clubului.

nMancini a fost de cinci ori campion in Italia, inainte de a ajunge in Anglia

Seicul Mansour, patronul “cetatenilor”, este constient de momentul favorabil si l-a instiintat pe Mancini ca-l ingroapa in bani daca City da lovitura.

Seicul Mansour “sta” pe 25 miliarde de euro

In cazul in care va iesi campion, tehnicianul italian va primi un nou contract, valabil pe patru ani, cu un salariu anual de 5,5 milioane de lire sterline, urmand sa devina, astfel, cel mai bine platit antrenor din Premier League, la egalitate cu Alex Ferguson, rivalul de pe banca lui Manchester United. Contractul va avea o clauza conform careia italianul sa incaseze toti banii, 22 de milioane de lire, chiar daca va fi demis inainte de expirarea actului, in vara lui 2016. In plus, Mancini se va alege cu doua cecuri in alb pentru a trece orice suma necesara care sa-i asigure achizitionarea fotbalistilor Robin Van Persie (Arsenal Londra) si Eden Hazard (Lille). Manchester City este lider in Anglia, cu o etapa inainte de finalul campionatului. Trupa lui Mancini are 86 de puncte, la egalitate cu Manchester United, dar “cetatenii” sunt avantajati de golaveraj, primul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte. Mai mult, City joaca pe teren propriu, cu Queens Park Rangers, iar United are o deplasare dificila, la Sunderland.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger