AcasăSPORTManchester vine cu prima echipa la Bucuresti

Manchester vine cu prima echipa la Bucuresti

Alex Ferguson nu stie la ce sa se astepte de la Otelul si baga tot ce are ami bun.

Reputatul manager de la Manchester United a jucat fara sase titulari derby-ul cu FC Liverpool, iar la Bucuresti, contra Otelului, va introduce toate vedetele

Alex Ferguson nu stie la ce sa se astepte de la Otelul si baga tot ce are mai bun

Campioana Angliei a scos doar un egal in deplasarea de la Liverpool (scor 1-1), Alex Ferguson preferand sa foloseasca doar cateva din principalele vedete. Cu Rooney, Hernandez, Nani, Carrick, Valencia sau Anderson pe banca, United a fost nevoita sa apeleze si la „nestematele” puse de-o parte de „Fergie”, pentru a smulge un punct in fata „cormoranilor”. Tehnicianul scotian si-a pastrat fortele pentru meciul din Liga Campionilor, Otelul Galati, partida care va avea loc maine seara, ora 21.45, pe „National Arena” din Bucuresti.

Manager United: „Sincer, nu mai auzisem de Otelul!”

Nicio formatie romaneasca nu a reusit sa castige pe National Arena

Ferguson vrea neaparat sa obtina cele trei puncte in deplasarea din Romania. „Nu aveam idee de unde este Otelul. Sincer, nu mai auzisem de echipa asta. Pana acum noi am facut o treaba de mantuiala in Liga Campionilor, insa nu e cazul sa ne panicam”, a precizat Alex Ferguson. In ultima etapa a Ligii 1, Otelul a scos acelasi rezultat precum adversara de maine seara, 1-1 , pe teren propriu, cu Astra Ploiesti. Moldovenii s-au cazat inca de ieri la Hotelul Intercontinental din Capitala, in vreme ce englezii vor sosi la Bucuresti  abia astazi, in jurul orei 16.00. „Diavolii” vor locui la „Radisson Blu”.

author avatar
Sebastian Stan
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger