AcasăSPORTManchester United si-a luat revansa impotriva Barcelonei - VIDEO

Manchester United si-a luat revansa impotriva Barcelonei – VIDEO

Intr-o reeditare a finalei UEFA Champions League, Manchester United s-a impus, cu 2-1, impotriva lui FC Barcelona, intr-un meci amical disputat in SUA.

Fara Messi, Xavi, Dani Alves, Alexis Sanchez, Mascherano, Puyol si Pique in formula de start, Barcelona a fost departe de asteptari in amicalul cu Manchester United din SUA.

Catalanii le-au permis englezilor sa-si ia revansa pentru finala UEFA Champions League pierduta de Manchester United chiar pe Wembley, cu 3-1.

Desi au avut si ei o multime de rezerve in formula de start, englezii au deschis scorul in minutul 22. Nani a fost lansat excelent la limita offside-ului si l-a executat pe Victor Valdes cu un sut plasat.

Thiago Alcantara, cel mai in forma jucator din lotul lui Josep Guardiola, a egalat in minutul 70, cu un sut senzational, de la 25 de metri. Bucuria catalanilor a durat doar sase minute, veteranul Michael Owen marcand golul victoriei pentru United, dupa ce a fructificat o pasa gresita a lui Sergio Busquets.

Josep Guardiola a jucat cu Victor Valdes – Jonathan Dos Santos, Andreu Fontas, Sergio Busquets, Abidal – Thiago Alcantara, Seydou Keita, Iniesta – Afellay, David Villa, Pedro. Pe parcurs au mai intrat Isaac Cuenca, Carlos Carmona, Ivan Balliu, Marti Riverola si Javier Espinosa.

Sir Alex Ferguson a jucat cu De Gea – Rafael, Evans, Vidic, Evra – Nani, Cleverley, Anderson, Ashley Young – Rooney, Welbeck. Pe parcurs au mai intrat Fabio, Smalling, Giggs, Owen, Obertan, Phil Jones si Mame Biram Diouf.

Partida, disputata pe arena echipei de fotbal american Washington Redskins, a fost urmarita de peste 85.000 de spectatori, stadionul avand o capacitate de 91.704 locuri.

[youtube]SuHy9UUwe7o[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger