AcasăSPORTManchester United, la coadă pentru banii arabilor

Manchester United, la coadă pentru banii arabilor

Manchester United aspiră la banii arabilor. 230 de milioane de euro au costat împreună numele la care gruparea de pe Old Trafford e hotarâtă să renunțe. Este o sumă uriașă cerută, dar britanicii știu cine poate plăti bani grei.

În timp ce clubul scoate la vânzare nume grele, precum Casemiro, Raphael Varane, Jadon Sancho și Anthony Martial, șeful transferurilor de la United, John Murtough, a zburat deja în Arabia Saudită. Totuși, se pare că el a părăsit Orientul Mijlociu fără să ajungă la un acord cu privire la vreun transfer anume. A stabilit, însă, câteva noi relații importante pentru United. În zilele următoare sunt planificate discuții suplimentare.

Presa britanică scrie că, după ce au cheltuit peste 800 de milioane de euro pe jucători în vara lui 2023, e foarte probabil ca arabii să nu mai fie la fel de activi pe piața transferurilor în această perioadă. Dacă așa stau lucrurile, Manchester va trebui să aștepte până la vară ca să-și rotunjească bugetul cu milioanele arabilor.

Prioritatea „diavolilor roșii” este să scape de Sancho. El a avut un conflict cu antrenorul Erik Ten Hag, pe care l-a făcut mincinos la finalul unui meci cu Arsenal Londra, câștigat de „tunari”. Sancho a fost exclus din echipă și este numai bun de trimis la Dubai sau Riad.

Nevoia lui United de a vinde are la bază situația financiară a clubului. Se pare că gigantul din Manchester a ajuns aproape de limita inferioară a regulilor de profit și sustenabilitate (fair-play financiar) din Premier League.

author avatar
Mihail Ioan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger