AcasăSPORTManchester United il monitorizeaza pe Ianis Hagi

Manchester United il monitorizeaza pe Ianis Hagi

Ianis Hagi este, de departe, liderul generatiei sale

La numai 16 ani si o luna, Ianis Hagi a debutat in Liga 1, fiind trimis pe teren de tatal sau in ultimele zece minute ale partidei Viitorul Constanta – FC Botosani.

Ianis Hagi este, de departe, liderul generatiei sale

Pe o lista a viitoarelor staruri din fotbalul mondial, Hagi jr. este intre primele nume mentionate, alaturi de Enzo Zidane, fiul legendarului Zinedine Zidane. Presa italiana a scris in aceasta saptamana ca Ianis este dorit de trei cluburi din Serie A, insa nici AC Fiorentina, AS Roma ori Inter Milano n-au facut pasul decisiv. Joi, englezii au scris ca managerul olandez Louis van Gaal va trimite in Romania pe unul dintre asistentii sai, acesta avand misiunea sa-l monitorizeze atent pe tanarul jucator al Viitorului Constanta. Daca va confirma asteptarile, atunci Ianis Hagi va fi chemat in Anglia, oficialii lui Manchester United fiind decisi sa demareze negocierile pentru transfer cu tatal jucatorului.
In vara, si Galatasaray Istanbul s-a interesat de Hagi jr, insa „Regele” a fost cel care a blocat trecerea fiului sau la gruparea „Cim Bom”. In privinta viitorului lui Ianis ca jucator, Gica Hagi a afirmat in dese randuri ca juniorul va decide singur la ce echipa vrea sa evolueze.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger