AcasăSPORTManchester United Globe Trotters

Manchester United Globe Trotters

Manchester United, vicecampioana Angliei, a fost, in permanenta, o echipa specializata pe produs bani, insa echipa britanica va depune un efort extra-omenesc in aceasta vara, cand Rooney si ai lui vor parcurge 33.735 de kilometri in perioada 16 iulie – 13 august.

Rooney este obligat sa parcurga mii de kilometri pentru a aduce bani clubului

Trupa lui Alex Ferguson va pleca pe 16 iulie la Durban (9.765 de kilometri fata de Manchester), pentru a disputa meciul cu Amazulu de pe 18 iulie. Apoi, United va juca pe 21 iulie cu Ajax Cape Town, echipa urmand sa parcurga 1.270 de kilometri pentru acest meci.

Din Africa de Sud, United se va muta in China, urmand sa joace cu Shanghai Shenhua pe 25 iulie (distanta dintre Cape Town si Shanghai este de 12.967 de kilometri). In august, vicecampionii Angliei se muta in Europa, Manchester United urmand sa joace cu Valerenga pe 5 august (la Oslo), cu FC Barcelona pe 8 august (la Goteborg) si cu Hannover pe 11 august (la Hannover), inainte de intoarcerea la Manchester. Parcursul Shanghai – Manchester cu escala la Oslo, Goteborg si Hannover inseamna alti 9.733 de kilometri. Astfel, Manchester United va parcurge 33.735 de kilometri pentru a sustine sase meciuri amicale care ii vor aduce cel putin 8,5 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger