AcasăSPORTManchester United - Chelsea sau meciul din care Reghecampf nu a inteles...

Manchester United – Chelsea sau meciul din care Reghecampf nu a inteles nimic – VIDEO

Inainte ca echipa sa, Steaua, sa dispute meciul cu Ceahlaul, de la Piatra Neamt, din aceasta seara, Laurentiu Reghecampf a urmarit, la televizor, meciul dintre Manchester United si Chelsea, din Cupa Angliei.

Iar tehnicianul Stelei nu a inteles nimic din disputa de pe Old Trafford, Chelsea facand o prima repriza execrabila si o repriza a doua senzationala.

Cu sapte schimbari in formula de start fata de meciul cu Steaua de pe National Arena, Chelsea a inceput foarte prost disputa de la Manchester si gazdele aveau 2-0 inca din minutul 10.

Chicharito Hernandez a facut sah-mat defensiva greoaie a lui Chelsea, la golul de 1-0, iar Rooney a marit avantajul gazdelor transformand o lovitura libera.

United putea sa aiba lejer 5-0 la pauza, trupa lui Sir Alex Ferguson ratand cateva ocazii uriase.

La pauza, Chelsea s-a metamorfozat si in partea a doua parca a iesit o alta echipa de la vestiare.

Cu Eden Hazard in prim plan, londonezii au zburdat pe teren si au ridiculizat un adversar mult mai bine cotat la momentul actual.

Hazard si Ramires au marcat intr-un interval de 10 minute, pentru 2-2, iar Chelsea putea sa faca diferenta pe final, dar De Gea s-a opus senzational la suturile lui Mata si Hazard.

In final, Manchester United – Chelsea s-a terminat 2-2, iar calificarea se va decide pe Stamford Bridge.

Rafa Benitez a inceput cu Petr Cech – Azpilicueta, David Luiz, Cahill, Ashley Cole – Moses, Ramires, Lampard, Mata – Demba Ba, Oscar. Pe parcurs au mai intrat Fernando Torres, John Obi Mikel si Hazard.

[youtube]seLhBaKwrAk[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger