AcasăSPORTManchester United a castigat Supercupa Angliei - VIDEO

Manchester United a castigat Supercupa Angliei – VIDEO

Manchester United si-a trecut un nou trofeu in palmares, dupa ce s-a impus, cu 3-2, in meciul cu Manchester City din Supercupa Angliei.

Fara vedeta Sergio Aguero, uitat pe banca de rezerve, City a inceput in tromba meciul de pe Wembley si formatia lui Roberto Mancini avea 2-0 la pauza, gratie golurilor marcate de Lescott si Dzeko.

Lescott a deschis scorul in minutul 38, cu o superba lovitura cu capul, dupa o centrare venita de la David Silva. Dzeko a facut 2-0 in prelungirile primei reprize cu un sut fabulos, de la 30 de metri, dar si cu largul concurs al lui De Gea, portarul lui United.

Alex Ferguson a schimbat masiv la pauza, aruncandu-i in lupta pe Evans, Phil Jones si Cleverley, iar Manchester United a avut o revenire de senzatie in partea a doua a jocului.

Smalling a redus din diferenta in minutul 52, cu o lovitura cu capul. Nani a egalat in minutul 57, dupa o combinatie de efect care a facut sah-mat defensiva lui City. Portughezul a finalizat cu sange rece o actiune construita alaturi de Ashley Young si Cleverley.

Cand nimeni nu mai credea, in minutul 94, De Gea a trimis balonul lung in jumatatea de teren adversa, Kompany a fost prins pe picior gresit de degajarea ibericului, Nani a scapat singur cu portarul advers si a marcat golul care a adus victoria lui Manchester United.

[youtube]p_BoN9kB-Jg[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger