AcasăSPORT Managerul Stelei va fi judecat ca recidivist de Comisia de Disciplina...

Managerul Stelei va fi judecat ca recidivist de Comisia de Disciplina a LPF: Mihai Stoica risca o suspendare de 6 luni!

Mihai Stoica este, de departe, cel mai coleric manager din fotbalul romanesc

Comportamentul lui Mihai Stoica dinaintea si de la finalul derby-ului Dinamo – Steaua va fi pe masa judecatorilor Comisiei de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mihai Stoica este, de departe, cel mai coleric manager din fotbalul romanesc

Ca de obicei, Dumitru Dragomir a evitat sa se antepronunte, dandu-si cu parerea doar la modul general: „Daca as interveni eu, as incalca regulamentul si as fi pasibil de pedeapsa. Dar, daca in raportul observatorului va exista inscrisul respectiv din care sa reiasa ca Mihai Stoica a fost in afara regulamentului, atunci sa nu va temeti ca aceste comisii ale Ligii isi vor face bine datoria. Pe imagini am vazut ca Mihai Stoica a calcat in picioare steagul echipei Dinamo, iar asta este foarte grav! Dar sunt mai multe, vreau sa citesc raportul observatorului inainte sa-mi mai dau cu parerea (…) Am auzit ca si acum ar fi injurat, insa, repet, hai sa vedem raportul! Pentru ca aceste comisii nu judeca decat pe inscrisuri, nu pe vorbe sau imagini. Daca observatorul nu a scris nimic, atunci vom lua masuri cu observatorul. Totusi, se pare ca Mihai Stoica a calcat stramb din nou. Este un coleric si nu se poate abtine”. La finalul partidei de pe „Arena Nationala”, managerul Mihai Stoica i-a provocat pe oficialii clubului Dinamo prezenti in zona vestiarelor, carora le-a aratat ostentativ sase degete, reprezentand numarul victoriilor consecutive ale Stelei in fata rivalei din Stefan cel Mare. In urma acestui gest, oficialii si jucatorii dinamovisti au reactionat, pe holul de la vestiare creandu-se un meleu intre cele doua tabere.

Exista informatii ca Mihai Stoica va fi aspru pedepsit de Comisia de Disciplina pentru aceasta noua iesire in decor, managerul Stelei urmand a fi judecat ca recidivist. Se vorbeste chiar de o suspendare pentru sase luni, caz in care MM va mai lua loc pe banca tehnica a campioanei doar in primavara anului viitor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger