AcasăSPORTManagerul lui Glen Johnson: "Bute a batut numai boxeuri de mana a...

Managerul lui Glen Johnson: „Bute a batut numai boxeuri de mana a doua”

Johnson si Foster se gandesc cum sa-l anihileze pe campionul IBF

Ultima lovitura la soclul campionului roman vine din partea lui Henry Foster, care considera ca Bute nu este cel mai bun din lume la „supermijlocie”.

Johnson si Foster se gandesc cum sa-l anihileze pe campionul IBF

Conferinta de presa de miercuri a fost aruncata in aer de vorbele pline de venin ale lui Henry Foster. Daca Glen Johnson a preferat sa-l menajeze pe Lucian Bute, afisand un discurs cat de cat „diplomat”, managerul pugilistului american s-a dat in spectacol, lovind in munca romanului.

„Pana acum, Bute a batut numai boxeuri de mana a doua si intotdeauna a ales sa lupte cu ei acasa la el, fie in Canada, fie in Romania. Acum, inca o data se bate la el acasa, dar, de data aceasta o va face impotriva lui Glen Johnson, un personaj care nu respecta regulile si care vine aici ca sa castige. Promotorii romanului l-au facut campion construindu-i cu precautie o cariera. Meciul cu Alejandro Berrio, cand a luat centura cu diamante, a fost o simpla lupta cu un boxeuri de mediocru. Iar numele celorlati sunt de nivelul C, cum ar fi Jean-Paul Mendy, sau, hai, ca sa fiu indulgent, de nivelul B, ca Librado Andrade. Realitatea este ca Lucian Bute n-a fost niciodata testat, astfel ca, daca sunteti fanii lui, uitati-va la gala asta, ca sa vedeti adevarata sa valoare!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger