AcasăSPORTManagerul lui Bute: "L-am ofertat pe Ward, ne-a refuzat, nu stam dupa...

Managerul lui Bute: „L-am ofertat pe Ward, ne-a refuzat, nu stam dupa fundul lui”

Jean Bedard, presedintele Interbox si omul care se ocupa de destinul sportiv al lui Lucian Bute, a precizat ca sunt sanse mici pentru un meci intre campionul roman si americanul Andre Ward.

Bedard a afirmat ca i-a facut o oferta lui Ward, campionul mondial in versiunile WBA, WBC si The Ring la categoria supermijlocie, pentru ca americanul sa-si masoare fortele cu Bute, campionul IBF, dar Ward l-a refuzat.

„Dupa ce l-a batut pe Froch si a unificat centurile, Ward ne-a spus ca are alte obiectiv. Probabil nu se simte inca pregatit pentru a-l infrunta pe Bute. Asta e, nu o sa stam dupa fundul lui” a spus Bedard.

Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, a precizat ca nu a fost impresionat de victoria obtinuta de Ward impotriva lui Froch, dar ca va folosi inregistrarea finalei SuperSix in eventuala pregatire a unui meci Bute – Froch.

„Ward este un luptator inteligent. Face totul bine, dar nimic exceptional. A reusit sa dezvaluie slabiciunile lui Froch. Britanicul nu se misca mult in ring, nu este un luptator agil” a spus Larouche.

Staff-ul lui Bute si cel al lui Froch discuta posibilitatea ca cei doi boxeri sa-si masoare, macar o data, fortele in 2012.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger