AcasăSPORTMana lui Raul, avantajul Realului

Mana lui Raul, avantajul Realului

Hentul lui Raul Rodriguez, nevazut de arbitru

Real Madrid s-a distantat la cinci puncte de FC Barcelona, in Primera Division, dupa ce catalanii au obtinut, duminica seara, doar un 1-1 pe terenul lui Espanyol.

Hentul lui Raul Rodriguez, nevazut de arbitru

Meciul de pe „Estadi Cornellà-El Prat”, dintre concitadinele Espanyol si FC Barcelona, a fost decis, practic, de o grava greseala de arbitraj, centralul Turienzo Alvarez neacordand penalty pentru Messi si compania, in minutul 90+3, la un hent cat roata carului comis de Raul, doar o coincidenta de nume cu legendarul fost atacant al “galacticilor”. Fundasul lui Espanyol a recunoscut ca a facut hent la sutul lui Pedro, dar a precizat ca “eu nu sunt arbitrul”. Ziaristii de la “El Mundo Deportivo”, cotidianul de casa al Barcelonei, i-au reprosat arbitrului nu doar penalty-ul neacordat, ci si neeliminarea lui Romaric din finalul primei reprize, cand inchizatorul lui Espanyol l-a lovit cu cotul pe Pique.

Prima pagina a cotidianului "El mundo deportivo"

Josep Guardiola considera ca lupta pentru titlul din Spania nu este incheiata. Totusi, misiunea Barcelonei este una dificila in conditiile in care Real Madrid s-a impiedicat rareori cu echipele mici.

author avatar
Cristi Ionita
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger