AcasăSPORTCe a făcut mama Serenei Williams la ultimul meci din carieră al...

Ce a făcut mama Serenei Williams la ultimul meci din carieră al celei mai mari campioane din istoria tenisului! (VIDEO)

sursa foto: Serena Williams/Facebook

Serena Williams a fost eliminată de Ajla Tomljanovic în turul 3 de la US Open, scor 5-7, 7-6 (4), 1-6, și a plâns ca un copil la finalul partidei.

Așa cum a anunțat înaintea startului competiției, US Open a fost ultimul turneu din cariera Serenei Williams. După victorii în primele două tururi, jucătoarea din SUA nu i-a putut face față lui Tomljanovic și a pierdut, în ceea ce a reprezentat ultimul ei meci.

Mama ei a adormit în tribune

Oracene Price, mama surorilor Williams, a asistat, din tribune, la ultimul meci din carieră al Serenei. Numai că femeia n-a fost foatrte impresionată. Camerele TV au surprins-o chiar aţipind.

După meci, Serena Williams nu și-a putut stăpâni emoțiile, în fața miilor de fani care o aclamau.

În uralele celor prezenți și cu melodia „Simply the best”, interpretată de Tina Turner, pe fundal, Serena Williams (40 de ani) a oferit un interviu pe teren, deși a fost învinsă. Marea campioană americană nu s-a putut opri din plâns.

Serena Williams şi-a luat ADIO de la tenis

„Vă mulțumesc, ați fost extraordinari. Am încercat totul. Îți mulțumesc, tată! Știu că te-ai uitat la meci. Am atât de multe emoții. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine atâția ani. Le mulțumesc părinților mei care au luptat pentru mine, pentru surorile mele.

Sunt lacrimi de bucurie, cred. Nu aș fi Serena dacă nu ar exista Venus, îți mulțumesc din suflet! Cu siguranță ești motivul pentru care exist. A fost o călătorie frumoasă, un drum plăcut. A fost o călătorie extraordinară, sunt atât de recunoscătoare pentru că m-ați adus aici, în acest punct”, a declarat Serena Williams, potrivit Eurosport.

author avatar
Andrei Ștefan
574 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger