AcasăSPORTMama lui Robert Glință l-a atacat pe ministrul Eduard Novak: "Obscur și...

Mama lui Robert Glință l-a atacat pe ministrul Eduard Novak: „Obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit”

Irina Angelica Glință, mama înotătorului Robert Glință (25 de ani), l-a atacat pe ministrul Eduard Novak, după sosirea înotătorilor de la Budapesta. Motivul? Se pare că Robert nici nu a fost băgat în seamă la revenirea în București.

Ministrul Sportului l-a lăudat numai pe David Popovici (17 ani), dublu campion mondial.

Mama lui Glinţă l-a „desfiinţat” pe Novak

Mama lui Robert Glință a simțit nevoie să-și exprime un punct de vedere pe contul personal de Facebook.

La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS în episodul acestei primiri la aeroport încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român!

Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit (profesional, uman, diplomatic și mediatic), nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația neroadă etalată cu acest prilej„, a spus Irina Angelica, mama lui Glință.

Femeia şi-a prezentat scuzele, apoi

Ulterior, mama lui Robert Glință a revenit cu un nou mesaj, în care și-a prezentat scuzele.

„Îmi cer ietare dacă, acum sau altădată, am ofensat pe cineva! Robert a promovat dintotdeauna modestia și blândețea, m-a îndemnat mereu să las faptele să vorbească pentru el, și nu cuvintele mele – care, de multe ori, mi se încaieră în minte de ies val-vârtej pe gură sau prin degetele-mi scriicioase!

De aceea, dacă, pe viitor, mă mai ridic din banca în care m-au așezat frumos rezultatele lui Robert de ani buni încoace, luați-mă doar ca pe un om care se manifestă în acord cu propria gândire, simțire și pregătire profesională.

(Vorba lui Radu Paraschivescu: „Nimeni nu-i perfect!”). Ieri, azi, mâine și mereu, alături de Robert!”, a scris Irina Angelica Glință, pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
652 afisari

4 COMENTARII

  1. DOAMNA.STIMA SI SANATATE.
    SCRIETI COLOSAL.VA CURG CUVINTELE CA IZVORUL RECE.
    BRAVO.BAIATUL MOGHIOR ESTE 1 BICICLIST.ATAT.
    POATE FI PRIMAR LA TANGABESTI SAU URLATII DE JOS.
    MINISTRII.NUMAI MARI VALORI SPORTIVE ROMANE-DACE.
    AHA,AHA.SI AVEM SUTE DE ASEMENEA OAMENI.
    VIITOR MINISTRU,FLACAUL LU MATALE,CA BINE LE ZICI,
    DAR, SI MAI BINE,LE CALIGRAFIEZI CU LITERE FRUMOASE ROMANESTI.
    TRAIASCA AI NOSTRII-arghezi.!!!!!,1947
    CARE AI NOSTRII-unul,din liberali.
    AI NOSTRII,TAICA.CE MATA NU ESTI RUMAN!?!?

  2. Da, doamna, foarte bine a-ti facut ca i-ati dat o ditamai pwula in gura la ungurul ala tradator de neam si de colonie, ca sigur merita !! Si nu aveti de ce sa va cereti scuze, ca doar ce pot aia sa va faca, in afara de un micut accident pe-prevazut ? Ha ha ha 🙂 Bai, e bine cand rechinasii astia se manca intre ei, macar circ sa ofere zilnic, daca kozonak nu mai au !!

  3. Are dreptate doamna acel ministru și adunaturile de lângă el sant penibili nu ne reprezinta și merită să i ocolim pentru că put și dacă călcăm pe ei ne murdarim lui Novac dacă îi spui că e tâmpit face pe prostu ăștia sant politicieni și politruci.

  4. Doamna Glință, pe langa faptul ca ceea ce spuneti este corect si adevarat, aveti si un talent la scris cat zece jurnalisti la un loc. Nu vreti, ca macar sa le corectati aricolele (sau poate chiar sa le scrieti) unor asa zisi ziaristi de aici?. Vorbesc de Andrei Stefan si Andreea Vlad

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger