AcasăSPORTMama lui Bute nu se duce la meci!

Mama lui Bute nu se duce la meci!

Mama lui Lucian nu va putea fi alaturi de fiul sau

Presedintele Federatiei Romane de Box va calatori si el, astazi, spre Canada. Lucian va resimti, insa, la confruntarea cu Glen Johnson, absenta mamei sale, care a decis sa ramana la Pechea

Mama lui Lucian nu va putea fi alaturi de fiul sau

Galateanul va fi incurajat la meciul cu Glen Johnson de cateva dintre cele mai importante persoane din viata sa: tatal Stefan Bute si seful FRB, Rudel Obreja. Ieri dimineata, cumnatul Silviu si „nea Fane”, insotiti de un grup de prieteni din comuna Pechea, s-au imbarcat de pe Aeroportul „Henri Coanda” in directia Paris.  De acolo, cu o cursa de linie a companiei „Air France”, au pornit spre Montreal, oras in care vor sta doar pentru o zi. Maine, cu totii vor lua drumul Quebecului, gazda galei de sambata. „National” va poate dezvalui ca mama lui Lucian, Maricica, nu face parte din „delegatia” romana.

Ieri, la Paris, inaintea imbarcarii spre Montreal

Spre deosebire de antepenultima confruntare a campionului IBF, cu Jesse Brinkley, cand a intrat in „Bell Centre”, dar a stat cu spatele la ring,  doamna Bute a preferat de data aceasta sa ramana acasa, la Pechea, si sa se roage in fata icoanelor. Astazi, va pleca spre Canada si Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger